sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Keuhkoputkentulehdus

Iines on ollut nyt enemmän tai vähemmän flunssainen ja kipeänä kohta kolme viikkoa. Välissä ihan normaalia olemista ehti olla ehkä viikon. Oikeastaan tarhan aloittamisesta asti on ollut joku pöpö jonkin asteisena päällä. Nyt kuitenkin yskiminen on mennyt niin hurjaksi, että mentiin (taas) lääkärillä käymään. Iineksellä on keuhkoputkentulehdus ja saatiin siihen kunnon lääkkeet (nenäsumutetta ja Ventolinea)... Toivottavasti helpottaa! 

On ihan kamalaa kuunnella ja katsoa vierestä yskänkohtauksia, joille ei tule loppua. Varsinkin yöt ovat olleet tosi kurjia. Iines jääkin siis ensi viikoksi kotiin sairaslomalle ukin ja mumin kanssa eli huomennakaan ei ole tarhapäivä. Äidin ja papan on pakko mennä töihin, vaikka mieluiten oltaisiin kotosalla potilaan kanssa. Onneksi sentään Iines saa potea rauhassa ja hyvässä hoidossa.

Viime viikkokin Iineksellä meni kotona sairastaessa eli mitähän seuraavaksi! Edellisenä maanantaina Iineksellä meni siis hampaat kielestä läpi eli sitä parannettiin koko viime viikon ajan. Nyt kieli alkaa sentään näyttämään jo vähän normaalimmalta ja Iines suostuu syömään itse (jos ruoka on riittävän houkuttelevaa esim. uutta lempiruokaa pizzaa). Ruokailut ovat olleet niin ja näin kipeän kielen ja varmasti myös keuhkoputkentulehduksen takia.

Alla muutama kuva kun meidän lelli-potilasta lellitään. Olohuoneessa saa syödä ja samalla katsoa muumia, kunhan jotain ruokaa menee suuhun... Papan ja äidin vieressä saa nukkua, kunhan uni tulee pikku silmiin...



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti